Informatii la: (+4) 0258-81.87.85

Albasoft Expert 2013 – o noua campanie de promovare

Albasoft Expert 2013 – o noua campanie de promovare

Din 1 iulie 2013, facem o noua campanie de promovare a programului de contabilitate Albasoft Expert:

  • perioada de campanie: 01.07.2013 – 25.08.2013;

  • obiect campanie: oferim abonament de inchiriere pe 2 ani la pret de 1 an(65 euro/calculator);

  • actualizarile sunt gratuite pe durata celor 2 ani de valabilitate a licentei.
  • pachetul de programe este complet, fara limitari sau restrictionari.

Reamintim faptul ca facem campanii de gratuitate pentru a promova pe piata un produs apreciat de clienti, dar poate mai putin cunoscut decat altele. Nu dam gratis un produs care maine expira, precum laptele; oferim aceaste gratuitati precum mostra unui parfum fin sau degustarea unui vin de calitate.

Aceste campaniii au scopul de a promova un produs “intradevar de calitate”, “intradevar usor de exploatat”, “intradevar complex”(nu complicat!). Avem convingerea ca dupa ce descoperiti frumusetea si “simplitatea in complexitate” a acestui program il veti recomanda si altor colegi de breasla.

Asadar, dati click pe download, dati Run  si … bucurati-va de munca noastra. Suntem bucurosi sa va fim de folos, si receptivi la sugestiile dumneavoastra legate de imbunatatiri aduse programelor.

Atentie: Dupa instalare, programul lucreaza nelicentiat pana se atinge una din urmatoarele tinte: 60 zile de exploatare sau 300 articole in unul din fisierele de baza; aceasta o numim noi “perioada de proba”. In aceasta perioada, daca doriti achizitionarea programului, intrati pe optiunea “Licenta”, din meniul principal si cereti cheia gratuita de licentiere. Pentru asistenta nu ezitati sa sunati la 0258 818785 sau 0744 766096.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.