Informatii la: (+4) 0258-81.87.85

Program de contabilitate gratuit 2014

O noua campanie de promovare a pachetului de programe informatice de evidenta primara, salarii si contabilitate “Albasoft”:

Intre 01.01.2014 si 31.03.2014 acordam licenta si actualizari gratuite valabile pana la 01.01.2015. 

 • Promotia incepe pe 1 Ianuarie 2014 si se termina pe 31 Martie 2014.
 • Valabilitatea licentei este pana la 01.01.2015.
 • Actualizarile la versiuni mai noi sunt gratuite pe parcursul anului 2015.
 • Pachetul de programe acordat gratuit este complet, fara limitari sau restrictionari.
 • Programele sunt pregatite pentru a lucra cu ultimele modificari legislative
 • Dupa anul de gratuitate, puteti opta pentru “licenta pe termen nelimitat” sau “abonament anual”. Chiar daca facem aceste campanii de gratuitate, nu inseamna ca avem programe proaste; dimpotriva: ne mandrim cu produsele noastre, iar clientii actuali le apreciaza sincer, catusi de putin formal(vezi “Testimoniale”). Aceste campanii au scopul de a promova un produs “intradevar de calitate”, “intradevar usor de exploatat”, “intradevar complex”(nu complicat!).

In cuprinsul acestui program se afla experienta noasta de 20 ani in informatica economica si zeci de ani de experienta a contabililor, economistilor si managerilor care i-au dat forma pe care o are. Interfata, ceea ce vedeti cand operati, exprima preferintele si dorinta colegilor dumneavoastra(utilizatorii).

Preturile pentru achizitia licentei dupa perioada de gratuitate le gasiti la https://albasoft.ro/preturi/.

 

Asadar, dati click pe Download, dati Run  si … bucurati-va de munca noastra. Suntem bucurosi sa va fim de folos, si receptivi la sugestiile dumneavoastra legate de imbunatatiri aduse programelor.

Observatie1: Mesajul “Program nelicentiat”, nu trebuie sa va deranjeze, deoarece programul ruleaza nelicentiat, o perioada de proba pana se atinge una din urmatoarele tinte: 60 zile de exploatare sau 300 articole in unul din fisierele de baza. Abia atunci intrati pe optiunea “Licenta” si cereti cheia gratuita de licentiere. Pentru asistenta nu ezitati sa sunati la 0258 818785 sau 0744 766096.

Observatie2: Nu beneficiaza de gratuitate, clientii care utilizeaza programul in relatie cu casa de marcat.

5 comentarii

 1. Buna ziua,
  am primit un sms cu date despre dv…si am intrat pe site sa vad cine sunteti si mai ales ce oferiti. Eu sunt expert contabil si ma ocup de cateva societi comerciale cu diferite profile. In prezent utilizez un alt program informatic. Voi descarca programul dv sa vad in ce masura corespunde cerintelor mele.
  Multumesc.
  O zi buna.
  Corina Muntean
  0722468251.

 2. am instalat programul de salarii dar nu pot instala programul de contabilitate

 3. Buna ziua,

  M-am hotarat sa descarc programul dvs, sa vad ce ofera. Sper sa fie o alegere buna, eu va acord creditul :).

  Succes,
  Cristina

 4. Am intreprindere individuala si as vrea sa deschid magazin-bar ce trebuie sa cumpar si sa fac sa tin contabilitate.va multumesc

  • aveti nevoie de casa de marcat si un soft de evidenta primara cu ajutorul caruia sa faceti receptiile, sa incarcati periodic casa de marcat nu nomenclatorul de produse. Operand platile la facturile de la furnizori veti avea si situatia facturilor neplatite. Programul va pernmite sa listati si Rapotul de gestiune si Registru de incasari si plati, asfel ca nu mai faceti nimic cu mana. La noi(Albasoft) casele de marcat sunt intre 600 si 800 lei, iar softul de evidenta primara este 40 euro/an.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.