Informatii la: (+4) 0258-81.87.85

Albasoft – program contabilitate gratuit!

O noua campanie de promovare a pachetului de programe informatice de evidenta primara, salarii si contabilitate “Albasoft”:

Pentru clientii noi, pachetul de programe Albasoft este gratuit in primul an calendaristic de utilizare (intotdeauna pana pe 31 decembrie a anului respectiv). Fara nici o restrictie sau limitare in primul an de utilizare pachetul de programe Albasoft poate fi utilizat fara licentiere (shareware). Inclusiv actualizarile sunt gratuite in primul an de utilizare.

In plus, pentru elevii si studentii la profilul Economic programul este gratuit pe toata durata studiilor.

Detaliem:

 • Valabilitatea licentei este pana la 31 decembrie, anul curent, indiferent de data descarcarii programului.
 • Actualizarile la versiuni mai noi sunt gratuite pe parcursul anului.
 • Pachetul de programe acordat gratuit este complet, fara limitari sau restrictionari.
 • Programele sunt pregatite pentru a lucra cu ultimele modificari legislative
 • Dupa perioada de gratuitate, puteti opta pentru “licenta pe termen nelimitat” sau “abonament anual”.
 • Pentru elevii si studentii la profilul Economic programul este gratuit pe toata durata studiilor.

Chiar daca facem aceste campanii de gratuitate, nu inseamna ca avem programe proaste; dimpotriva: ne mandrim cu produsele noastre, iar clientii actuali le apreciaza sincer, catusi de putin formal(vezi “Testimoniale”). Aceste campanii au scopul de a promova un produs “intradevar de calitate”, “intradevar usor de exploatat”, “intradevar complex” (nu complicat!).

In cuprinsul acestui program se afla experienta noasta de 20 ani in informatica economica si zeci de ani de experienta a contabililor, economistilor si managerilor care i-au dat forma pe care o are. Interfata, ceea ce vedeti cand operati, exprima preferintele si dorinta colegilor dumneavoastra (utilizatorii).

Preturile pentru achizitia licentei dupa perioada de gratuitate le gasiti la https://albasoft.ro/preturi/.

Asadar, dati click pe «Download», dati «Run» si … bucurati-va de munca noastra. Suntem bucurosi sa va fim de folos, si receptivi la sugestiile dumneavoastra legate de imbunatatiri aduse programelor.

Observatie: Nu beneficiaza de gratuitate, clientii care utilizeaza programul front office in relatie cu casele de marcat.

 

11 comentarii

 1. Este OK daca-l pot accesa.

 2. daca sunt PFA in domeniul agricultura ma puteti indruma sa-mi fac singura contabilitatea ?astept un raspuns.

 3. Doresc sa achizitionez acest program,dupa perioada de gratuitate,>va multumesc

 4. Buna. Incerc sa descarc programul de contabilitate, ca urmare a mesajului primit pe telefon si nu mi se permite descarcarea. Puteti sa ma ajutati cu niste sfaturi?

  Va multumesc.

 5. buna ziua,
  as dori sa mi spuneti daca in programul se efectueaza automat d100, d392 a sau b , dupa caz, jurnale de vanzari/cumparari, d 094, d 101, trecere de la micro la profi, etc

  • Da, programul este complet, genereaza automat toate declaratiile uzuale catre MF, genereaza inclusiv bilant. Generarea declaratiilor lunare/trimestriale le gasiti in meniul principal la Evidenta primara->Manager->TVA

 6. Acum , in data de 21.01.2016, mai pot accesa acest program de contabilitate generala, pt.ca recente ati facut oferte prin SMS pe telefonul mobil.
  Va multumesc

  • Oferta este valabila si pentru anul 2016.

 7. Buna ziua,

  Mai este valabila oferta si pe 2016?

  Multumesc,
  O zi buna.

  • Da, oferta se mentine si pentru anul 2016. Instalati programul de la sectiunea “descarca” si faceti update la program din meniul principal de la Diverse->Accesorii->Update.

 8. Buna seara,

  Ma numesc, Florea Adriana, sunt incepatoare si ma intereseaza programul de contabilitate primara. Nu stapanesc extraordinar calculatorul si as dori sa stiu daca aveti un manual de utilizare care sa ma ajute sa inteleg cum functioneaza programul inainte de a incepe sa lucrez in program?

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.