Informatii la: (+4) 0258-81.87.85

Modul salarii

SalariiAlbasoft Salarii – un software de mare ajutor pentru servicul de personal/salarizare. In contextul unei legislatii salariale in continua schimbare, specialistii nostri va pun la dispozitie un software capabil sa se supuna schimbarilor acesteia in orice moment, dar si sa se adapteze la nevoile utilizatorilor.

Utilizatorii au la dispozitie o interfata prietenoasa, intuitiva si un manual de utilizare care expliciteaza functiile programului.

Calculul salarial se poate face pornind de la salariul net negociat sau de la salariul brut conform legislatiei in vigoare.

Accesul la date este permis doar persoanelor autorizate, prin parola si nivel de acces. Functie de nivel de acces se permite accesul doar la anumite date de la anumite societati.

Ofera posibilitatea de “contracte multiple” in aceeasi perioada de timp pentru un angajat.

Genereaza si transmite in contabilitate notele contabile cu posibilitatea redefinirii conturilor daca se cere.

Plata salariilor se poate face si prin transfer bancar, programul permitand exportul datelor in formatul cerut de banca.

In raport cu legislatia, permite gestionarea tichetelor de masa si a tichetelor cadou, calculul concediilor medicale si de odihna, calculul si evidenta ratelor.

Genereaza foaia de prezenta, statul de plata, fluturasii, diverse centralizatoare (pe centre de profit, daca se doreste) si exportul declaratiei D112.

Albasoft Salarii permite procesarea unui numar nelimitat de societati, oferind posibilitatea de a selecta luna si societatea la care se doreste operarea datelor.

Vedeti detalii despre:

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.