Informatii la: (+4) 0258-81.87.85

Program de contabilitate gratuit

Incepand cu 1 Dec. 2011 programul Albasoft Expert poate fi instalat si utilizat gratuit timp de 1 an.

Promotie:

 • Promotia incepe pe 1.12.2011 si se termina pe 31.12.2012.
 • Valabilitatea licentei este de 12 luni de la data acordarii.
 • Actualizarile la versiuni mai noi sunt gratuite pe durata celor 12 luni de valabilitate a licentei.
 • Pachetul de programe acordat gratuit este complet, fara limitari sau restrictionari.

Chiar daca facem aceasta campanie de gratuitate, nu insemna ca avem programe proaste, dimpotriva: ne mandrim cu produsele noastre, iar clientii actuali le apreciaza sincer, catusi de putin formal (vezi “Testimoniale”). Acesta campanie are scopul de a promova un produs “intr-adevar de calitate”, “intr-adevar usor de exploatat”, “intr-adevar complex” (nu complicat!). Oferim aceasta gratuitate precum mostra unui parfum fin sau degustarea unui vin de calitate. Avem convingerea ca, dupa ce descoperiti frumusetea si “simplitatea in complexitate” a acestui program, veti spune: “Bravo!” celor ce au contribuit la realizarea lui sau “Il vreau!”, precum cel din reclama de la Renault. In cuprinsul acestui program se afla experienta noasta de 20 ani in informatica economica si zeci de ani de experienta a contabililor, economistilor si managerilor care i-au dat forma pe care o are. Deci, interfata, ceea ce vedeti dumneavostra cand operati exprima preferintele si dorinta colegilor dumneavoastra (utilizatorii).

Veti spune “A, doar un an gratuit, iar programele XYZ sunt gratuite pe viata!”.  Da, sunt gratuite pe viata, dar actualizarea de peste 1 luna este contra cost. Ori, in ultimii 15 ani care an a fost fara modificari legislative care sa implice programele de contabilitate si salarii!?

Noi va garantam actualizarile gratuit in cele 12 luni de valabilitate a licentei.

Deci, dati click pe Download, dati Run si … bucurati-va de munca noastra. Suntem bucurosi sa va fim de folos, si receptivi la sugestiile dumneavoastra legate de noi imbunatatiri aduse programelor.

Observatie: Accesul in program se face cu user: user, fara parola. Mesajul “Program nelicentiat”, nu rebuie sa va deranjeze, deoarece programul lucreaza nelicentiat pana se atinge una din urmatoarele tinte: 60 zile de exploatare sau 300 articole in unul din fisierele de baza. Abia atunci intrati pe optiunea “Licenta” si cereti cheia gratuita de licentiere. Pentru asistenta nu ezitati sa sunati la 0258-81.87.85 sau 0744-76.60.96.

8 comentarii

 1. testez oferta dv.,dar doresc sa cunosc:Pretul de achizite definitiv (daca ma satisface) si costul lunar ori anual,pentru actualizarile periodice

 2. baietii astia de la Alba soft sunt de toata isprava. daca ar fi 25% din oamenii din Romania ca ei lucrurile ar merge altfel !!!
  bravo voua !!

 3. perfect de acord! sunt super multumita de acest program si acesti oameni sunt de nota 10. eu ma chinui de ani buni sa gasesc un program asa de bun si oameni pe masura . eu recomand tuturor sa lucreze cu acest program ca nu o sa fie nemultumiti . le multumesc din suflet pentru cooperare . ungureanu

 4. Nu inteleg cum functioneaza modulul “forum” la dvs. M-am logat si citesc numai limbi straine si reclame. Am folosit motorasul de cautare cu subiectul “TVA la incasare” si am gasit un singur subiect ceea ce nu pot sa cred avand in vederea febra pe acest subiect.

 5. Mulțumim frumos de semnalare, Livia, am rezolvat.

 6. Un program excelenet, foarte usor de folosit, si oameni minunati. Nu exista problema semnalata si nerezolvata. Merita investitia!- care nici macar nu e mare-
  Succes!

 7. Aveti si program de contabilitate in partida simpla ptr.activitati liberale , PFA-uri etc?

 8. As dori sa cunosc:Pretul de achizite definitiv (daca ma satisface programul pentru o asociatie de bloc) si costul lunar ori anual,pentru actualizarile periodice…daca sunt… O zi buna Cu respect…Constantin

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.