Informatii la: (+4) 0258-81.87.85

Testimoniale

Testimoniale

Buna ziua,
Programul Albasoft este folosit zilnic pentru evidenta primara a firmei de distributie de produse si , din experienta din ultimele 8 luni, ne declaram multumiti de faptul ca un program cu aspect simplu, usor de inteles, ne permite sa tinem evidenta stocurilor de produse, a consumului lunar si a soldurilor datorate de clientii nostri. Il folosim si pentru emiterea facturilor si chitantelor. Albasoft este un program bun , care realizeaza foarte multe situatii si permite crearea si gestionarea unei mari baze de date.

Cu stima,

Elena Oprean
echipa Baque.ro

Programul Albasoft este deosebit de util pentru tot departamentul- financiar contabil al firmei noastre deoarece este simplu si usor de utilizat.Il folosesc deja de doi ani si sunt foarte multumita de program, precum si de colaborarea cu echipa Albasoft. Ne ajuta mult pe sectorul "productie". Am mai folosit si alte programe de contabilitate, insa Albasoft este tot ceea ce am nevoie.

Doina Stefaroi Director
SC RUANA SRL Lumina CONSTANTA

La sfarsitul anului 2012, foloseam un program care avea unele deficiente, d-ul programator era greu de gasit si intr-un cuvant nu prea eram multumita de acest program de contabilitate.Deja ma gandeam sa caut alt program, cand primesc un mesaj pe telefon cu serviciile oferite de ALBASOFT Alba Iulia.
Am intrat pe site si am si descarcat programul, am sunat apoi la firma si oferta era primul an il foloseam de proba, fara plata. Parca a fost o mana cereasca acel mesaj de pe telefon.
De atunci lucrez cu acest program de contabilitate si salarii si vreau sa va zic ca este exceptional,el ca program de lucru dar si pesonalul firmei cu care intru in legatura ori de cate ori am nedumeriri, sau efectiv nu stiu cum sa fac o anumita operatiune.
Eu locuiesc in Braila, si programul este de la aceasta firma care este din Alba Iulia, si cu toate ca ne despart sute de km, colaborarea este foarte buna si promta.
In vara anului 2014 cand am plecat in concediu la Arieseni, in Muntii Apuseni, am trecut si prin Alba Iulia si am avut ocazia sa-i cunosc si personal pe cei ce au gandit acest program de contabilitate.
Sincer le multumesc pentru aceasta buna colaborare pe care o avem precum si ii felicit pentru acest program cu care lucrez si de care sunt foarte multumita.
Cu drag,

DUMITRU MARIA- Braila
Expert contabil

Imi doresc ca acest testimoniu sa ajute cat mai multi contabili si firme, si sa aiba incredere in cineva care a incercat si lucreaza cu programul Albasoft. Acum cativa ani eram in cautarea unui program informatic bun, usor de operat si sa nu coste mult, pentru salarii, evidenta primara si contabilitate; am cautat mult si am testat cateva programe, unele cunoscute, altele, mai putin cunoscute, unele erau greoaie, altele, chiar nu acopereau toate domeniile in care eu fac contabilitate si unele erau exagerat de scumpe, chiar mii de euro; eram disperata, pentru ca trebuia sa schimb urgent soft-ul ce-l aveam, din cauza tuturor modificarilor legislative care au aparut si care sunt in continua schimbare; atunci am descoperit programul Albasoft, care, de la bun inceput mi s-a parut usor de lucrat cu el, care acoperea toate domeniile in care eu fac contabilitate, de la firme simple, de prestari servicii, pana la comert, productie, animale, in lei si in valuta, un program complex, care, aproape ca lucreaza tot in locul meu. Iar echipa din spatele programului, .... , sunt niste oameni extraordinari, oricand si ori de cate ori i-am sunat, m-au ajutat, m-au consiliat, au adus modificari (personale, in functie de necesitatile noastre; pentru modificarile legislative, nici nu are rost sa mai spun, evident, ca au fost foarte operativi cu modificarile) in program, ori de cate ori le-am solicitat acest lucru. Si cu toate acestea, pretul programului este foarte accesibil chiar si pentru un simplu PFA. Va multumesc Albasoft, ca existati; ramaneti tot asa de amabili si muncitori.

Claudia Maier
expert contabil Timisoara

Buna ziua. Numele meu este Onet Rodica, lucrez ca si contabil din 2006 si marturisesc ca pana in urma cu un an am utilizat acelasi program de contabilitate cu care am inceput. Decizia schimbarii a venit odata cu complicarea urmaririi operatiunilor impuse de lege. Am incercat nenumarate programe, renuntand rand pe rand la ele. Intamplator am descoperit programul Abasoft.
Stiu ca multe firme posteaza pe site-urile lor "ode" inchinate activitatii pe care o desfasoara. Va asigur ca nu este cazul meu.Am descoperit un program complex dar nu complicat, usor de invatat, versatil, usor manevrabil,dinamic ,relaxant si chiar amuzant, cu posibilitatea de a avea indata orice fel de informatie de care ai nevoie. Prin modul in care a fost conceput mi-a oferit posibilitatea de a economisi timp si concentrare. Este exact ceea ce eu aveam nevoie.
Despre echipa Albasoft?
Nici macar nu stiu cine sunt. Apreciez in mod deosebit serviabilitatea,promptitdinea, interesul pe care il au pentru actualizarea permanenta a programului, deschiderea fata de propuneri de imbunatatire, felul de abordare a fiecarei problem ivite, Sunt oameni minunati!
MULTUMESC ALBASOFT!!!!!

EC RODICA ONET - Arad
Contabil

Buna dimineata

Prezentul mesaj are menirea sa aduca multumiri S.C. ALBASOFT S.R.L., deopotriva conducerii societatii cat si echipei de profesionisti de care aceasta dispune. Nu intamplator am ales data 01 octombrie 2011 pentru a va trimite acest mesaj deoarece incepand de astazi intra in vigoare mai multe modificari legislative (Codul Fiscal si a Codul de Procedura Fiscala, Codul Civil si Codul Penal etc.). Si dvs. ati fost mereu alaturi de noi, de clienti, la fiecare modificare legislativa prin actualizarea programelor de contabilitate, salarii, fise fiscale, declaratii etc.
Va multumim ca existati.

S.C. ERIKA STAR S.R.L.
prin
Serv.Financiar Contabil condus de
LASC I. MARIUS CABINET INDIVIDUAL EXPERT CONTABIL

Marius I. Lasc
S.C. ERIKA STAR S.R.L.

In urma cu vreo 10 ani cautam o solutie informatizata pentru evidenta contabila, care sa fie usor de utilizat, sa ne ofere anumite raportari, dar sa ne fie si accesibila din punct de vedere financiar. Foloseam pe atunci un program al unei firme din Cluj, iar partea de implementare si service era destul de greoaie datorita distantei. Era deci important aspectul asistentei tehnice, pe care ne-o doream prompta si la indemana.

Asa am ajuns sa fim printre primii clienti ai firmei, pentru ca, desi erau la inceput si putin cunoscuti, ne-au oferit acele lucruri pe care ni le doream.
Pe tot parcursul colaborarii noastre, care continua foarte bine si in prezent, am beneficiat de suportul lor tehnic de fiecare data cand am avut nevoie sau cand au apaut modificari in legislatia contabila.

Ce a contat foarte mult pentru noi a fost faptul ca am gasit deschidere fata de solicitarile noastre de a ni se configura programul astfel incat sa se potriveasca perfect nevoilor noastre. Astfel, ne-am putut personaliza programul de contabilitate, pentru a ne furniza rapoartele pe care le consideram relevante.
La inceputul acestui an (2011), firma a lansat o versiune imbunatatita, moderna a programului, mai usor de folosit si cu o interfata mult mai prietenoasa. Sunt incantata de noile facilitati disponibile, de grafica mult mai intuitiva, de viteza de lucru crescuta.

Pe langa partea de creare de aplicatii pentru gestiune, salarii , facturare s.a, firma ofera si echipamente si dispozitive din domeniul IT: calculatoare, periferice, case de marcat si nu numai.

Ii recomand din suflet, pentru ca sunt o echipa de buni specialisti, seriosi si cu adevarat orientati spre client.

Alina Stefan, administrator SC Diafan SRL Alba Iulia
SC DIAFAN SRL

Pentru a lucra eficient si corect si pentru a atinge performante in domeniul contabilitatii va recomand cu incredere programul complet de contabilitate si evidenta primara oferit de Albasoft. Este practic si usor de utilizat incat nu necesita cunostinte ample in domeniul IT. In ceea ce priveste nelamuririle si problemele aparute se asigura consultanta de inalta calitate si promptitudine.
Multumesc celor de la Albasoft pentru serviciile oferite!

Roxana Ioana Tecsa, economist
SC Bulbucan SRL, Cugir

Studii de caz

Studiu de caz SC La Caza e Pesca SRL Alba Iulia
Firma utiliza o aplicatie pentru gestionarea stocurilor din magazinul en-detail cu transmiterea bonurilor de vanzare spre casa de marcat, aplicatie achizitionata de la o firma concurenta. Nemultumiti fiind de functionarea aplicatiei si de serviciile de mentenanta oferite de firma concurenta, au cautat o alta solutie informatica. Prin documentare la sediul firmei noastre, managerul firmei a fost atras de usurinta in operare a aplicatiei noastre, bineinteles de buna functionare, astfel ca acum clientul utilizeaza aplicatia noastra si este foarte multumit.

Studiu de caz SC Magura Company SRL Cugir
Firma are obiect de activitate comert cu amanuntul si productie in domenul vopselelor. Aplicatia informatica detinuta producea erori in evidenta stocurilor, era dificila in exploatare si greu de invatat de catre noii angajati.Datorita aprecierii de care ne bucuram in randul clientilor nostri, SC Magura Company SRL a apelat la serviciile noastre. Firma este multumita de buna functionare a aplicatiei noastre si apreciaza colaborarea in privinta consultantei.